ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αδιανόητο: 27χρονη έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού!

adv

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/3) στην Αλεξανδρούπολη, με μια 27χρονη Ελληνίδα να αρνείται να ακολουθήσει τις οδηγίες των αστυνομικών για τον έλεγχο που ήθελαν να κάνουν, βγάζοντας τη μάσκα που φορούσε, λογικά για προστασία από τον κορωνοϊό, και βήχοντας στο πρόσωπο του ενός.
Η νεαρή ήταν συνοδηγός σε ένα όχημα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μια κεντρική διασταύρωση της πόλης θεωρώντας το ύποπτο. Ο οδηγός δεν αντέδρασε, όμως εκείνη αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών να βγει από το αυτοκίνητο για να γίνει έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει. Δείτε, σε μια εντελώς αντίθετη περίπτωση, το παράδειγμα ανθρωπιάς που έδειξε 45χρονο άνδρα.
αδιανόητο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη
Μάλιστα, δεν δίστασε να βήξει προκλητικά στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, εκθέτοντάς τον στον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την διάδοση του ιού, απείθεια και εξύβριση και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.