ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της 35χρονης με το θύμα για..."το μήλον της έριδος"

adv
Στην δημοσιότητα έχει έρθει πια μια συνομιλία της 35χρονης φερόμενης ως δράστριας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, και όλο και αποκαλύπτεται η εμμονή που είχε μαζί της.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας στο Facebook που έστειλε ο πρώην άνδρας της 35χρονης,που έχει παραδεχθεί τον δεσμό μαζί της, λέγοντας ότι διατηρούσαν ελεύθερη σχέση.
BannerFans.com
Μετά από το επίμαχο add η 35χρονη έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα για να την ρωτήσει αν τον γνωρίζει, και εκείνη της απάντησε ότι το αποδέχθηκε απλά στο Facebook. Η 35χρονη συνέχισε τις ερωτήσεις, αφού ήθελε να μάθει αν είχε μιλήσει μαζί της, και η Ιωάννα απάντησε ότι δεν είχαν επαφές και ότι θα τον διέγραφε.
Η "φιλία" τους στο διαδίκτυο συνεχίστηκε κάτι που οδήγησε την δράστιδα στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα αν και ένιωσε ανακούφιση που την βρήκαν, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και δεν περίμενε ότι θα ήταν εκείνη η γυναίκα που της κατέστρεψε την ζωή. Αναμένεται να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις από εβδομάδα.
Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο MEGA για την αντίδραση του θύματος στις νέες ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης. «Υπάρχει μία πικρή ανακούφιση. Ανακούφιση για τη σύλληψη του ατόμου που ευθύνεται, αλλά πικρία γιατί δεν της άξιζε όλο αυτό. Εξεπλάγην, γιατί δεν ήταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ότι υφίσταται όλο αυτό, χωρίς λόγο. Δεν υπήρχαν σχέσεις, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε βόλτα, στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών είχαν συναντηθεί. Δεν είχαν καμία ιδιαίτερη σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής.