ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προφυλακιστέα η 35χρονη που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι

adv
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.
Η κατηγορούμενη πέρασε το κατώφλι του ανακριτή γύρω στις 10 το πρωί, έχοντας ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής.
Σύμφωνα με τον συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου η κατηγορούμενη «λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».
Η 35χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.
Η κατηγορούμενη φέρεται να είχε εγκαταστήσει GPS TRACKER στο αυτοκίνητο του θύματος και να την παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι χειρόγραφες σημειώσεις που φέρεται να κρατούσε και αποκάλυψε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε αυτές δεν αναφέρεται μόνο η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, αλλά ακόμα μια γυναίκα από τον εργασιακό χώρο της κατηγορούμενης ως δράστιδος.
«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», φέρεται να έχει γράψει σε κάποιο απ' τα σημειώματά της η κατηγορούμενη, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.
Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.