ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Επίθεση με βιτριόλι: Το σημείωμα της 35χρονης που ρίχνει φως στην υπόθεση - "Τι θα γίνει με τον πρώην;"

adv
Ένα σημείωμα που ρίχνει φως στην υπόθεση με το βιτριόλι, κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το σπίτι της 35χρονης, που κατηγορείται για την επίθεση στην 34χρονη.
Όπως είναι ήδη γνωστό η 35χρονη κατηγορούμενη την επίθεση με βιτριόλι ετοίμαζε καιρό την επίθεση, και έκανε πρόβες, ενώ το σημείωμα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι όλα ήταν προκαθορισμένα, αφού είχε ορίσει και χρονικό όριο της 2 εβδομάδες.

Τι γράφει στο σημείωμα;

Η δικογραφία που έχει σχηματική σε βάρος της είναι αποκαλυπτική. «Σε δυο εβδομάδες το νωρίτερο» αναφέρει χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο ιδιόχειρο σημείωμα ξεκινάει με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, κατηγορούμενη και θύμα, είχαν μεταξύ τους επικοινωνήσει μέσω Messenger, και μάλιστα έχουν και συγγενική σχέση, όπως θα δείτε εδώ.
Η 35χρονη είχε στείλει μήνυμα για να μάθει σχετικά με επικοινωνία μεταξύ της Ιωάννας και προσώπου με το οποίο διατηρούσε σχέση εκείνη την περίοδο η 35χρονη.
σημείωμα της 35χρονης που έκανε την επίθεση με βιτριόλι
Ο άνδρας αυτός έχει δώσει κατάθεση στις αρχές ανέφερε ότι εδώ και δυο χρόνια γνωρίζει την 35χρονη και διατηρεί «ελεύθερη ερωτική σχέση» μέχρι και σήμερα.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνίας μέσω Messenger με την 34χρονη η οποία σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.