ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δολοφονία στο Μενίδι: Σκότωσε τη μητέρα του με έξι μαχαιριές και επέστρεψε στο δωμάτιο του ατάραχος

adv
Ένα άγριο έγκλημα έχει σοκάρει το Μενίδι από το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του, στο σπίτι που διέμεναν.
Ο 34χρονος σύμφωνα με το OPEN φέρεται ότι σκότωσε με έξι μαχαιριές στην κοιλιά την άτυχη μητέρα του, ενώ την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πατέρας και συνταξιούχος αστυνομικός, είχε φύγει νωρίτερα με προορισμό την εταιρία που εργαζόταν ως νυχτοφύλακας.
Ο μητροκτόνος φαίνεται ότι μπήκε στο δωμάτιο της μητέρας του από την μπαλκονόπορτα και την χτύπησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιό του ατάραχος. Η 54χρονη γυναίκα κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια την ξαδέρφη της, εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τον σύζυγό της, και την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον γιο, ωστόσο η γυναίκα κατέληξε πριν φτάσει το ΕΚΑΒ στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μητροκτόνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε κλινική.
Αυτό είναι το σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα

"Πάλεψε" η 54χρονη - Άργησε το ΕΚΑΒ

Το θύμα, σύμφωνα με το OPEN, πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί με τον 34χρονο και κατάφερε να κατέβει στον κάτω όροφο, ενώ είχε ενημερώσει για το συμβάν την ξαδέρφη της, που έσπευσε στο σπίτι για να την βοηθήσει.
Όταν έφτασε η ξαδέρφη της δολοφονημένης γυναίκας στο σπίτι της οικογένειας, της άνοιξε την πόρτα ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ατάραχος και πολύ ήρεμος. Τη ρώτησε μάλιστα, «τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα.» Η γυναίκα ωστόσο, ήξερε τι είχε συμβεί κι όταν μπήκε μέσα αντίκρισε την ξαδέρφη της να βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί το μοιραίο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι περίοικοι και συγγενείς καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο άργησε να έρθει (σ.σ: κατά πληροφορίες μία ώρα) με τη γυναίκα να είναι για αρκετή ώρα ζωντανή, όμως υπέκυψε στα τραύματα από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο γιος της.