ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαμός! Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Καζάκου για την «αλκοολική» μητέρα του και η απάντηση του Αντρέα Κουβελογιάννη… (Εικόνα)

adv
Την αντίδραση του μοναχογιού της Τζένης Καρέζη, Κωνσταντίνου Καζάκου προκάλεσε η ανάρτηση του βετεράνου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ Αντρέα Κουβελογιάννη για τη μητέρα του και ειδικότερα η αναφορά του περί αλκοολισμού.
Δες εδώ το θέμα:
Έτσι, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, αισθανόμενος την ανάγκη να υπερασπιστεί τη μητέρα του, έγραψε αυτό το σχόλιο στον τοίχο του κ. Κουβελογιάννη και στη συγκεκριμένη ανάρτησή του:
Κυριε Κουβελογιαννη,Αν δεν εχετε στα χερια σας αποδειξεις οτι η μητερα μου ηταν αλκοολικη,σας παρακαλω να κατεβασετε ΑΜΕΣΑ την αναρτηση σας στο facebook και να ζητησετε δημοσια συγγνωμη ,διορθωνοντας τις ανακριβειες που δημοσιεύσατε . Αμαυρωνετε την εικονα καποιου που δεν γινεται να σας απαντησει γιατι ειναι νεκρος.Μπορω ομως εγω.
Αν μεχρι αυριο το απογευμα δεν εχετε ανακαλεσει και δεν εχετε ζητησει δημοσια συγγνωμη,να ειστε σιγουρος οτι θα χρησημοποιησω καθε νομικο μεσο για την δικαιωση της μνημης της μητερας μου,Τζενης Καρεζη.Κωνσταντινος ΚαζακοςΆμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – ΚΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕς , ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.
* ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ..