ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΥΤ@ΝΙ@ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!

adv
Η γυναικά που κατέστρεψε τον Γιώργο Λιάγκα! Απίστευτη πουτ@νι@ στον αέρα  του ΣΚΑΙ! «Θα του πέταγε και βιτριόλι του κ@ργιολι». Να παρέμβει το ΕΣΡ τωρα.
Απίστευτες ατάκες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μόνο που αυτήν την φορά ο παρουσιαστής είναι αθώος.
Θέμα του μεσημεριανού, η κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ.
Η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ σχολιάζεται εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και από εμάς εδώ.
Αυτή τη φορά, όχι λόγω κάποιας δήλωσης του, αλλά για τις κινήσεις του Αμερικανού προέδρου που “προδίδουν” ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Αρχικά παρατηρήθηκε το περίεργο περπάτημα του Τραμπ, αλλά το στιγμιότυπο που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα είναι αυτό, στο οποίο -κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- πιάνει το ποτήρι για να πιει νερό, αλλά το χέρι του δεν μπορεί να… φτάσει στο στόμα και έτσι σπρώχνει το ποτήρι με το άλλο χέρι.
katerina-gkagkaki-gia-gamo-me-agries-melisses-500-1200x900
Ακούστε με προσοχή το σχόλιο της επικοινωνιολόγου Κατερίνας Γκαγκακη.
Γιατί επιτρέπουν τέτοιο μίσος στον αέρα του ΣΚΑΙ;
Τι της έκανε δηλαδή ο Τραμπ και βγάζει τέτοιο μένος η κ. Γκαγκάκη;
Δείτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δείτε την κακία αποτυπωμένη στην τηλεοπτική της μούρη.
Συνάδελφοι στο στούντιο του ΣΚΑΙ από τα Μελίσσια έλεγαν στους διάδρομους ότι «αυτή αν είχε την δυνατότητα θα του πέταγε και βιτριόλι».
Η άποψη μας!
Όλοι πρέπει ελεύθερα να εκφράζουν την άποψη τους. Με επιχειρήματα όμως. Η κυρία αυτή εδώ και δεκαετίες βγάζει το ψωμάκι της ως επικοινωνιολόγος. Αν έτσι είναι οι επικοινωνιολόγοι, κλάψα Χαράλαμπε.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε η τοποθέτηση Γκαγκάκη προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Γ. Λιάγκα, ειδικά μετα και το πρόσφατο ατόπημα με την φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπου μέσα στο Α.Π.Θ. συμφοιτητής της εκσπερμάτωσε πάνω της και η κ. Γκαγκάκη έσπαγε πλάκα στον αέρα.
Η γυναίκα που τοποθετήθηκε δίπλα στον Λιάγκα για να τον προστατεύει από τις πικρόχολες ατάκες του τον κατέστρεψε, γιατί απλά οι δικές της ατάκες, είναι ακόμα πιο πικρόχολες.