ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεπόλια: Εκτέλεση του «Άρη» με το αλεξίσφαιρο

adv

 


Σεπόλια: O 34χρονος Αλβανός «Άρης», που είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων και στο παρελθόν, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο, ο οποίος τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες και εξαφανίστηκε με ταξί - 


Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα χωρίς να μπει μέσα στην καφετέρια, ενώ στη συνέχεια έφυγε πεζός μέσω του κάθετου δρόμου (οδός Αμβρακίας).



 Όπως περιγράφει, την ώρα που ο ένοπλος άνοιξε πυρ ανυποψίαστοι πολίτες έπιναν καφέ ακριβώς δίπλα του.

«Ο δράστης ήταν κοντός αδύνατος με ένα άσπρο τζόκεϊ. Δεν μπήκε μέσα, έξω από την πόρτα ήταν και έριξε. Δίπλα του ακριβώς ήταν ένα ζευγάρι και έπινε καφέ και δίπλα σε αυτόν που σκοτώθηκε ήταν το αφεντικό του μαγαζιού και πέντε άτομα ακόμα. Αυτός έριξε, γύρισε και έφυγε τρέχοντας. Στα δύο με τρία λεπτά ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί γιατί βρίσκονταν στην εκκλησία εκεί κοντά. Έκαναν περιπολίες στους δρόμους αλλά δεν βρήκαν κάτι. Το θύμα ήταν πεσμένο και η πλάτη του ήταν γεμάτη με αίματα. Δεν είδα το πρόσωπο του δράστη γιατί ήμουν μακριά, αλλά είδα την σκηνή. Άκουσαν τους πυροβολισμούς και όλοι είχαν μείνει ακίνητοι. Μόνο το αφεντικό της καφετέριας μετά από κάποια δευτερόλεπτα βγήκε έξω και πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία»,

Το θύμα, ο 34χρονος «Άρης», είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στις 25 Φεβρουαρίου 2021 να κινείται με ένα πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο.

Από τότε ήξερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι είναι στόχος ένοπλων ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. Μία ημέρα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας από άτομα που τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί. Τότε είχε σωθεί από θαύμα, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.