ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέο συμβόλαιο θανάτου: Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Μιχάλη Καπίρη (video)

adv

 

Ακόμα ένα συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου, αυτή τη φορά με θύμα τον παλαίμαχο πυγμάχο της ΑΕΚ Μιχάλη Καπίρηγνωστό στους ανθρώπους της νύχτας με το παρατσούκλι «Κεφάλας».

Δύο αδίστακτοι κακοποιοί τον πυροβόλησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου έξω από ψητοπωλείο στην οδό Ιφιενείας, στα σύνορα μεταξύ Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης. Εκεί εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών, εργαζομένων και πελατών του ψητοπωλείου. Ο 58χρονος πρώην πυγμάχος είχε σταθμεύσει το μηχανάκι του έξω από το κατάστημα και περίμενε φίλο του.

Ο 58χρονος κείτεται στο έδαφος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του

Ανυποψίαστος μιλούσε




με δύο εργαζόμενες του ψητοπωλείου, όταν βρέθηκε μπροστά του ένα παπάκι με δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να τον πυροβολεί αστραπιαία τρεις φορές στον θώρακα και στο κεφάλι. Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με το μηχανάκι προς την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκαν. Ο άτυχος 58χρονος φαίνεται πως ακολούθησε την κοινή μοίρα πολλών μελών συμμοριών. Ηταν γνωστός για το ποινικό του παρελθόν, καθώς είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιαστών και προστασίας σε μαγαζιά.

Το 2007 είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών και αρπαγή, ενώ το 2011 είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Η δράση του περιοριζόταν κυρίως σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, η Μεταμόρφωση και η Νέα Φιλαδέλφεια.