ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Βόμβα» από Μυρτώ Αλικάκη: Αποκάλυψη σοκ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

adv


Η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και εξήγησε πως εξ αρχής της είχε δώσει την εντύπωση πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα. Ενώ, στην αντεπίθεση βγαίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αντέδρασε στην απόφαση για την παραπομπή του σε δίκη για τις εναντίον του καταγγελίες.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε τόσο για την παράσταση, στην οποία συμμετέχει αυτό το διάστημα «Ο Θεός της Σφαγής» όσο και στον Πέτρο Φιλιππίδη και το ελληνικό #MeToo.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδινε την εντύπωση ότι είναι ένας άνθρωπος, που μπορεί να θυμώσει πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Είχα ακούσει πράγματα, αλλά όχι για βιασμό», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια ανέφερε πως μπορεί κάποια στιγμή, σε τσακωμούς να μην είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες του, ωστόσο αυτό δεν ήταν συχνό φαινόμενο.

«Θα μπορούσε να έχει άσχημη συμπεριφορά με κάποιον συνεργάτη, όταν τσακωνόταν, αλλά όχι συχνά. Εγώ συνάντησα τον Πέτρο Φιλιππίδη τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω πώς ήταν παλιότερα. Όταν έμαθα για τις καταγγελίες, έπεσα από τα σύννεφα και για τον Φιλιππίδη και για τον Λιγνάδη. Είναι άλλο πράγμα να ακούς κάτι, φήμες που υπάρχουν, μία τάση προς κάτι και άλλο αυτό», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.