ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με νεκρό σε κατάστημα

adv


 Άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε σε κατάστημα με ψιλικά είδη στην οδό Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη και τραυμάτισε σοβαρά τον 40χρονο υπάλληλο, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα.


Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα, όταν άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά διέρρηξε κατάστημα με ψιλικά είδη και απείλησε τον 40χρονο υπάλληλο με πυροβόλο όπλο προκειμένου να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.

Όπως προκύπτει απο τα πρώτα στοιχεία, ο ένοπλος χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τον 40χρονο υπάλληλο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε.

Άνδρες της Υπηρεσίας Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν αποκλείσει την περιοχή και συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, καθώς όλα τα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή ήταν κλειστά.