ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόνι Μεταξά:Γιατί δεν θέλει να φέρει κανένας καλεσμένος παιδί στον γάμο της.Η αντίδραση των γονιών……

adv


 Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι έτοιμοι να ανέβουν μέσα στον Ιούλιο τα σκαλιά της εκκλησίας στην τοποθεσία της επιλογής τους, στα Χανιά. Οι ετοιμασίες για το μυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθήσει έχουν ολοκληρωθεί, το bachelorette party της νύφης στη Σαντορίνη στέφθηκε με επιτυχία και πλέον το μοναδικό «εμπόδιο» που απομένει είναι τα «MAD VMA 2022» που φέτος θα συμπαρουσιάσει η Κόνι με τον Θέμη Γεωργαντά.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και του Κώστα Τσούρου, η τραγουδίστρια προανήγγειλε μεγάλο γλέντι στο γάμο της με καλεσμένους καλλιτέχνες ακόμα και από την Αμερική.

Επίσης «μαρτύρησε» πως οι προετοιμασίες πέρασαν όλες από τα χέρια της – ο γαμπρός περιορίστηκε στα τηλέφωνα προς τους καλεσμένους για τις επιβεβαιώσεις. Τουλάχιστον 300 τηλεφωνήματα έκανε ο Μάριος Καπότσης προς τους 200 φίλους και συγγενείς που θα παραστούν στον γάμο.

Το μόνο «αγκάθι» ήταν ο όρος που έθεσε το ζεύγος των μελλόνυμφων ότι απαγορεύονται τα παιδιά, αλλά και αυτό ξεπεράστηκε σχετικά ανώδυνα.

«Κανένας δεν ήθελε καταρχήν να φέρει παιδιά στον γάμο. Ειδικά όταν είναι κάπου μακριά και θέλεις να πας να ανανεώσεις τον έρωτά σου με το ταίρι σου -κανένας δεν ήθελε. Αυτή που θέλανε μου λένε “καλά, εντάξει, δεν μπορώ” και λέω “φυσικά και καταλαβαίνω. Αν μπορέσεις κι αν θέλεις κάποια βοήθεια να σου βρω κάποια θεία να κρατήσει, πες μου”. Αλλά οι περισσότεροι βρήκαν την άκρη» είπε η τραγουδίστρια.