ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέσβος:Απίστευτη τραγωδία.Ανατινάχθηκε μέσα στο μαγαζί του αδερφού του.

adv


 Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Πολιχνίτος της Λέσβου, με θύμα έναν 71χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στο μαγαζί του αδελφού του, στο οποίο εισέβαλε με το αυτοκίνητο του.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σινάνης, από το νησί του βορειουανατολικού Αιγαίου, ο 71χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του αδελφού του (με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές) και προσπάθησε να το πυρπολήσει, όμως έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του και έτσι η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις. Πρόλαβε ωστόσο να καταστρέψει τουλάχιστον το αυτοκίνητο του αδελφού του 71χρονου.

Λίγη ώρα αργότερα ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητο του και «μπούκαρε» στο κατάστημα του αδελφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατάστημα υπήρχαν φιάλες υγραερίου οι οποίες εξερράγησαν και προκάλεσαν φωτιά, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ο 71χρονος και το κατάστημα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Άλλες πληροφορίες – οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί – που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος αναφέρουν πως ίσως ο άνδρας χρησιμοποίησε κάποιου είδους εκρηκτικά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 άνδρες με 9 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.