ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη:Σοβαρό τροχαίο με θύμα Γερμανό τουρίστα.Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και τον χτύπησε αυτοκίνητο.

adv

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όταν ένας Γερμανός τουρίστας έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Daynight.gr, ο Γερμανός τουρίστας στην προσπάθειά του να προλάβει το λεωφορείο, πέρασε απερίσκεπτα και τρέχοντας τον δρόμο, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να τον χτυπήσει.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσής έχει αποτυπωθεί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που έχει καταστραφεί. Αμέσως οι τριγύρω εργαζόμενοι και περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον τραυματία, ενώ στο σημείο πολύ γρήγορα έφτασαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπως και η αστυνομία που ερευνά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ο τραυματίας δέχθηκε αμέσως ιατρική φροντίδα και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάποιο τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα στην περιοχή, αλλά πολλοστή και δυστυχώς δε φαίνεται ακόμη στον ορίζοντα ότι κάτι θα αλλάξει.

Είναι πλέον ο πιο θανατηφόρος δρόμος του Ρεθύμνου, ξεπερνώντας και τον ΒΟΑΚ τα τελευταία χρόνια., σύμφωνα με τον ιστότοπο.