ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη: Γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί και του έριξε καυστικό υγρό - Ψάχνουν την πρώην σύζυγό του

adv

 Να εκδικηθεί το εν διαστάσει σύζυγό της φαίνεται ότι ήθελε η 38χρονη γυναίκα που αναζητούν οι αρχές για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αυτή είναι η αρχική εκτίμηση των αρχών για το σοκαριστικό συμβάν, που εκτιλύχθηκε σε ξενοδοχείο του νησιού τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η 38χρονη γυναίκα που παραμένει άφαντη,
φαίνεται να έμαθε όσο ο 36χρονος ήταν στη φυλακή, πως είχε επαφές και με άλλες γυναίκες.


Μετά την αποφυλάκιση του, έκλεισε ραντεβού μαζί του σε ξενοδοχείο για να έχουν ερωτική επαφή, όμως όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει την επίθεση. Αφού καβγάδισαν, του έριξε το καυστικό υγρό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό εκτιλύχθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο άνδρας που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο αριστερό του μάτι, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για να νοσηλευτεί στο Θριάσειο νοσοκομείο, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης εγκαυμάτων.

Οι αρχές εντόπισαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ένα μπουκαλάκι που περιείχε το καυστικό υγρό, το οποίο θα σταλεί στο χημείο του κράτους για ανάλυση.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καθώς είχε εκτίσει ποινή για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου μεταξύ του 2012 και του 2015.