ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Τσαντάκιας» ηδονοβλεψίας «ξάφρισε» ζευγάρι στην Ηλιούπολη (βίντεο)

adv

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησαν μία κοπέλα με τον σύντροφό της, όταν «γνώρισαν» έναν ηδονοβλεψία που αποδείχθηκε και κλέφτης ταυτόχρονα!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ηλιούπολη, όπου ένα ζευγάρι βίωσε ένα ψυχολογικό σοκ μέσα στο αυτοκίνητο. Ειδικότερα, μία 25χρονη φοιτήτρια μαζί με τον σύντροφό της θέλησαν να ζήσουν κάποιες ιδιωτικές στιγμές στο ΙΧ μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Πήγαν λοιπόν στους πρόποδες του Υμηττού, όπου στάθμευσαν το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του γηπέδου «Διάνα», σε ένα αρκετά ερημικό σημείο.

Σε κάποια στιγμή, ένας ηδονοβλεψίας ο οποίος προφανώς παρακολουθούσε την κοπέλα και το αγόρι, με απύθμενο θράσος έβαλε το χέρι του μέσα από το μισάνοιχτο παράθυρο και άρπαξε την τσάντα της γυναίκας η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας εξαφανίστηκε χωρίς να γίνει αντιληπτός από άλλο άτομο καθώς το κοντινότερο σπίτι είναι σε απόσταση περίπου 150 μέτρων.

style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="2906229390"
data-ad-format="auto"
data-full-width-responsive="true">




Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης όπου έγινε μήνυση κατά αγνώστου. Η Αστυνομία φέρεται να εξετάζει κι άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν καταγγελθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega: