ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβεντογιάννης - Παγιδευμένοι: Είναι ωραίο να εισπράττεις θαυμασμό κι αγάπη

adv

 


Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ξεσηκώνει τον γυναικείο πληθυσμό σε κάθε σειρά που πρωταγωνιστεί. Από την προβολή της σειράς «Τατουάζ» και της «Αγγελικής» που ακολούθησε, μπορεί οι ρόλοι να ήταν διαφορετικοί, αλλά έγραψαν στους τηλεθεατές. Τώρα έρχεται με τον ρόλο του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου στους Παγιδευμένους για να αποτελειώσει τις θαυμάστριές του.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γιώργο Πράσινο για το περιοδικό ΟΚ παλιότερα, είχε κάνει λόγο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα λέγοντας: «Οι ερωτικές σκηνές είναι ένα πράγμα που είχα πολύ περίεργα στο μυαλό μου πριν γίνω ηθοποιός. Ο τρόπος όμως που γίνεται δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που φανταζόμουν. Γίνεται πιο άνετα και πιο αναίμακτα απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Αν έχεις μια ερωτική σκηνή με τη γυναίκα σου και κομπιάζεις, αυτό είναι το πρώτο που θα παρατηρήσει ο θεατής, και είναι κάτι που δεν το θέλεις. Οπότε πρέπει να ξεπεράσεις γρήγορα ότι είσαι γυμνός μπροστά από την κάμερα, για το δικό σου καλό!» και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με ποιον ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή του: «Ανάλογα με τη φάση που βρίσκομαι, το σεξ αλλάζει θέση στις προτεραιότητες. Υπάρχουν περίοδοι που απολαμβάνω περισσότερο τη διαδικασία του φλερτ, συνεπώς μερικές φορές μένω σε αυτό. Άλλες φορές γίνομαι πιο κυνικός και το σεξ φαντάζει η μόνη επιλογή».

Όσο αφορά το fan club που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις θαυμάστριες που τον ακολουθούν φανατικά είχε πει: «Προφανώς και το καταλαβαίνω, οποιοσδήποτε θα το καταλάβαινε. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει. Είναι ωραίο να εισπράττεις θαυμασμό και αγάπη από τον κόσμο. Πώς αντιδρώ; Τις πιο πολλές φορές με ένα απλό μήνυμα ανταπόδοσης της αγάπης, ένα ευχαριστώ, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά». Αλλά αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την προσωπική του ζωή, καθώς δεν θα δημοσίευε κάτι που θα την αφορούσε: «Θα τη διαφύλαττα. Δεν είμαι υπέρ του να διαφημίζει κάποιος την προσωπική του ζωή στα social media. Το να σε ρωτήσει κάτι σχετικά ένας δημοσιογράφος και να απαντήσεις ανάλογα είναι ΟΚ, αλλά όχι να διαφημίζω τη σχέση μου. Δεν το έχω κάνει ποτέ», είχε πει και από ό,τι βλέπουμε αυτό είναι κάτι που το τηρεί ακόμη.