ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης και η Άννα σε αντίπαλα στρατόπεδα στα νέα επεισόδια

adv


 Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλες ανατροπές στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1. Τα νέα επεισόδια υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία με ακόμη περισσότερες συγκλονιστικές εξελίξεις.

Έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε την Άννα να παίρνει την απόφαση να κρατηθεί σε απόσταση από τον Δημήτρη. Πράγμα που τελικά πληγώνει και τους δυο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται από αυτή τη στάση της και δεν μπορεί να καταλάβει, για ακόμα μία φορά, τη συμπεριφορά της. Ο Σπύρος νιώθει άβολα με την εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του. Αυτό του δημιουργεί πολλά προβλήματα αλλά και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη.
Η διαδικασία της προφυλάκισης του Άγγελου θα προκαλέσει μία σειρά από εξελίξεων που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του, πλέον, αποκαλύπτεται. Ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν θα γίνει συνεργός του και θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Η αδερφή της μητέρας του, Κλειώ Δεληγιάννη, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, αλλά και την εκδίκηση που θέλει να πάρει από τον πατέρα του. Παράλληλα οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο. Ανακαλύπτει ότι ο Σταύρος συνεργάζεται με τον Αλέκο Χατζή.

Η Ειρήνη, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον δολοφόνο της Μυρτώς, θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Άννα. Θα δεχθεί η Άννα τη συγνώμη της; Η κόρη της έχει πληγωθεί πολύ από τη στάση της οικογένειάς της. Την πέταξαν ουσιαστικά στον δρόμο κι αυτό δεν μπορεί να το ξεχάσει εύκολα. Από την άλλη μεριά έχει αρχίσει να ανησυχεί για τον πατέρα της. Δεν πιστεύει ότι θα τους άφηνε όλους και θα έφευγε έτσι ξαφνικά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται και πάλι. Αυτή τη φορά πρέπει να συνεργαστούν για μια νέα υπόθεση που θα τους φέρει αντιμέτωπους στη δικαστική αίθουσα. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι διαφορετική και δεν μπορούν εύκολα να το αγνοήσουν αυτό.

Ο Ανδρέας ανακαλύπτει το μυστικό του Σταύρου σχετικά με τη νύχτα της δολοφονίας της Μυρτώς. Είχε καταφέρει να το κρύψει καλά τόσον καιρό. Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν το μάθει πως βρισκόταν μαζί με τον Αλέκο Χατζή; Και θα δεχτεί ένα ακόμα χτύπημα από τη μοίρα όταν η αστυνομία βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Όταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός. Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Στο σπίτι του Δημήτρη ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο του με την Άννα και η αντίδρασή του είναι άμεση.
Ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους. Έχει καλά κρυμμένο ένα μυστικό για τον καθένα. Και καταφέρνει να τους τρομοκρατήσει όλους.

Το trailer της Δευτέρας: