ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η τραγωδία με το 1,5 ετών βρέφος που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

adv

 


Η τραγωδία με το 1,5 ετών βρέφος που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μωρό περίπου 1,5 ετών απανθρακώθηκε κατά τηδιάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα Αττικής, ενώ συνελήφθη η μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, ενώ όταν έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις και μπήκαν στο διαμέρισμα, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εντόπισαν το κοριτσάκι που ήταν μόνο του στον χώρο.

Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

«Το τάιζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές. Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου. Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι, το τάιζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα» εμφανίζεται να λέει η μητέρα στους αστυνομικούς επικαλούμενη το γεγονός ότι δεν είχε καμία βοήθεια για να μεγαλώσει το παιδί της.

Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που χάθηκε στη φωτιά, είχε άλλα δυο παιδιά. Το ένα βρίσκεται σε ίδρυμα, καθώς το εγκατέλειψε αμέσως μόλις το γέννησε, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν από μερικά χρόνια από σπάνια ασθένεια.

Η γυναίκα ήταν υιοθετημένη και στα 16 της χρόνια έμεινε ολομόναχη στον κόσμο, χωρίς κανένα στήριγμα, καθώς η θετή της μητέρα πέθανε. Εκείνη μπήκε σε ορφανοτροφείο μέχρι τα 18 της χρόνια. Πούλησε μεγάλο μέρος της περιουσίας που της είχε αφήσει η μητέρα της και προσπαθούσε να βρει μια δουλειά για να εργαστεί.

Άνθρωποι που τη γνωρίζουν, μιλούν για ένα πολύ όμορφο κορίτσι που όμως τον τελευταίο καιρό έδειχνε ψυχικά ασταθής, εκδηλώνοντας έντονο εκνευρισμό κατά καιρούς και απότομα ξεσπάσματα. Ζητήθηκε μάλιστα να εξεταστεί από ειδικό ψυχολόγο.