ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μοσχάτο:Το ξέσπασμα της μητέρας της 47χρονης που βρέθηκε στο διαμέρισμα του απαγχονισμένου άνδρα.

adv

 


Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) έλαβε η 47χρονη, στην οποία ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για το έγκλημα στο Μοσχάτο.

Η 47χρονη, η οποία οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17.01.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, επιμένει στην αθωότητα της, υποστηρίζοντας ότι “βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή”.

Από την πλευρά της, η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι “η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή”, προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Η 47χρονη και ο 50 χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.Οι δυο τους γνωρίζονταν επί δέκα χρόνια και η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Η 47χρονη, που άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμα της οδού Γράμμου, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί και εντόπισαν τον απαγχονισμένο άντρα, υπήρξε κατά το παρελθόν υπάλληλος σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε γνωστό ανθοπωλείο της Αθήνας.