ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ηράκλειο:Σοκαριστικό ατύχημα για εργαζόμενη σε κρεοπωλείο.Εγκλωβίστηκε……

adv


 Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ασήμι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το χέρι μίας εργαζόμενης γυναίκας σε κρεοπωλείο στην περιοχή του Ασημίου πιάστηκε στη μηχανή του κιμά.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της 27χρονης.

Το 2018 και 2020 παρόμοια περιστατικά σε Νάξο και Ηράκλειο.
Ένα σοκαριστικό ατύχημα σε κρεοπωλείο είχε σημειωθεί στη Νάξο το 2018, όταν μηχανή του κιμά έπιασε το χέρι της 17χρονης υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, το χέρι της υπαλλήλου πιάστηκε στη μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να το απεγκλωβίσει.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που πήρε την κοπέλα μαζί με την κιμαδομηχανή στο νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα με το naxostimes.gr, οι γιατροί δεν κατάφεραν να βγάλουν το χέρι της άτυχης κοπέλας και αναγκάστηκαν να καλέσουν την Πυροσβεστική, που με δύο οχήματα, οκτώ πυροσβέστες και τον κατάλληλο εξοπλισμό, έκοψαν το μηχάνημα και απελευθέρωσαν το χέρι της, το οποίο είχε στην πραγματικότητα… λιώσει.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για σοκαριστικό θέαμα.

Στη συνέχεια η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν ό,τι σώζεται από το χέρι της ανήλικης κοπέλας και να σταματήσουν την αιμορραγία με όποια μέσα διέθεταν.

Τελικά κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και στη 1:30 περίπου τα ξημερώματαη 17χρονη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το 2020 σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου μία άτυχη 22χρονη ακρωτηριάστηκε όταν η παλάμη της εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά.
Το ανατριχιαστικό περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, σημειώθηκε σε κρεοπωλείο της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, στην Κρήτη όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, με αποτέλεσμα η 22χρονη να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του τοπικού Κέντρου Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου το ίδιο βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.