ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βασίλης Νομικός:Όσα του έλεγε ο πατέρας του νεκρού πιλότου στην Ανδραβίδα ,πριν τη μοιραία πτώση.

adv

 


Μαύρη μέρα χθες για την πολεμική αεροπορία,που θρηνεί έναν νεκρό,τον 29χρονο συγκυβερνήτη του F4 Phantom,ενώ οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την εύρεση του αγνοούμενου κυβερνήτη ακόμα συνεχίζονται.

Οι χθεσινές δηλώσεις του πατέρα,του νεκρού συγκυβερνήτη,υποσμηναγού Μάριου- Μιχαήλ Τουρούτσικα,προκάλεσαν συγκίνηση στο Πανελλήνιο ,που θρηνεί για τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού που έφυγε τόσο τραγικά.

Ο Βασίλη Νομικός είναι ένα από τα πρόσωπα που γνώριζαν τον 29χρονο πιλότο και στο άκουσμα της θλιβερής είδησης ,μοιράστηκε με ανάρτηση του τα λόγια του πατέρα του Μάριου, πριν το περιστατικό της συντριβής του Φάντομ που είχε μια τόσο τραγική κατάληξη για το γιο του.

«Ήταν από αυτές τις μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στην Άνδρο όταν ο Κώστας μας έλεγε, ”όποτε πετάει ο Μάριος έχω ένα βάρος στην καρδιά μου”.

Σήμερα όλη η Ελλάδα έχει το ίδιο βάρος. Κώστα μου, Βούλα μου… Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκλονισμένος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Νομικός.