ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χρήστος Μάστορας:Έξαλλος με θαμώνα του μαγαζιού που ενοχλούσε τη σύντροφο του.Σταμάτησε το τραγούδι και…..

adv


 Εξαλλος έγινε ο Χρήστος Μάστορας, με έναν πελάτη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο τραγουδιστής «τρελάθηκε» με τον θαμώνα, άγνωστο το γιατί.

Σε σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας διακόπτει το τραγούδι του και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο!».

Μετά από λίγη ώρα ο τραγουδιστής από τις «Melisses» συνέχισε το πρόγραμμα του, αφού προηγουμένως είχε ζητήσει από την ασφάλεια του νυχτερινού μαγαζιού να αποχωρήσει ολόκληρη η παρέα του θαμώνα.

Τι συνέβη;
Όπως ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, όλα συνέβησαν για χάρη της… Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που είναι η σύντροφός του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευε το τραγούδι του,από κάτω κάποιος θαμώνας φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, ενδέχεται ο εν λόγω θαμώνας να είχε ξεπεράσει τα όρια απέναντι στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη κι αυτό να ήταν η αιτία που ο Χρήστος Μάστορας διέκοψε το πρόγραμμά του και ζήτησε από την παρέα να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει απάντηση για το εν λόγω συμβάν, καθώς έλαβε τέλος και δεν θέλει να δώσει τροφή στο περιστατικό.