Παρά τα όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος φίλος της ,ωστόσο αυτά δεν στάθηκαν ικανά ,μπροστά στα ευρήματα της ιατροδικαστικής ,να αποτρέψουν τη σύλληψη του.

Παρ’όλα αυτά , ο ύποπτος επιμένει στο αρχικό του σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy ,μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν από την νεκροτομή που διενεργήθηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσία, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι υπέδειξαν εγκληματική ενέργεια, ανατρέπονται οι ισχυρισμοί , περί ατυχήματος που διερευνούσε η Αστυνομία και τους οποίους προέβαλλε ο 30χρονος ύποπτος.

Το ΤΑΕ Πάφου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του συντρόφου της, ο οποίος ήταν και το μοναδικό άτομο που βρισκόταν παρών στη σκηνή.

Αν και η νεκροτομή ,έδειξε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος της , που δεν δικαιολογούνταν να επήλθαν από την πτώση ,ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας εμμένει στην αρχική του άποψη.

Ότι δηλαδή πρόκειται περί ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο REPORTER, το θύμα είχε κατάγματα στο λαιμό, τον αυχένα και σε άλλα σημεία του σώματος της, τα οποία δεν ήταν από την πτώση της στο κενό, ενώ τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλαν στο κάδρο των ανακριτών συγκεκριμένο σενάριο.

Υπενθυμίζεται πως Παπέττα και Ορθοδόξου έδειξαν αιτία θανάτου τις πολλαπλές κακώσεις, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 30χρονος άνδρας , ισχυρίζεται ότι η σύντροφος του , έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία, ενώ σε σχέση με τις εκδορές που εντοπίστηκαν στο σώμα του, αναφέρει πως προκλήθηκαν στην προσπάθεια του να την σώσει.

Αυτοί οι ισχυρισμοί  του ,ήταν που αρχικά ,ώθησαν τις αστυνομικές αρχές ,προς την κατεύθυνση της διερεύνησης , ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.

Παράλληλα, ο 30χρονος ανέφερε πως οι δύο τους διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια μετέβησαν στην Πέτρα του Ρωμιού, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον νεαρό, βρέθηκε θετικός σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ.