ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τέμπη:Σοκάρει ο διάλογος 59χρονου σταθμάρχη με συνάδελφο του.«Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι».

adv

 


Ένας αποκαλυπτικός διάλογος,μεταξύ του 59χρονου σταθμάρχη και του σταθμάρχη των Παλαιοφαρσάλων,είδε το φως της διασημότητας.

Ο διάλογος αυτός,ο οποίος παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star,είναι σοκαριστικός και αποδεικνύει ότι ακόμα και μετά τη σύγκρουση ο μοιραίος σταθμάρχης,δεν κατάλαβε τι έγινε


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">



.

Σύμφωνα με το STAR, οι διάλογοι μετά τη σύγκρουση ήταν οι εξής:

«Έχω σύγκρουση», φέρεται να λέει ο σταθμάρχης Λάρισας στον σταθμάρχη των Παλαιοφαρσάλων, ο οποίος του είπε «Τι έκανες;», με τον κατηγορούμενο σταθμάρχη να απαντά: «Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι».

Ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων, ο οποίος έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, κοίταξε αμέσως τον πίνακα κι είδε ότι το κλειδί ήταν γυρισμένο κι αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβη.

Όλα αυτά τα δεδομένα φυσικά,θα διερευνηθούν από τη δικαιοσύνη,η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο,κάνοντας τα μέγιστα,ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">


Μέχρι αυτή τη στιγμή ο κατηγορούμενος σταθμάρχης καταθέτει.
Το μοιραίο λάθος του,σε συνδυασμό με τις παθογένειες της πολιτείας,αλλά και τις τραγικές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας για τον σιδηρόδρομο,οδήγησαν σε μία σιδηδρομική τραγωδία στιγμάτισε τη χώρα.