ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω»: Ξέσπασε ο αδελφός του Τάσου που σκοτώθηκε στα Τέμπη – Τι ανέφερε για τα μέτρα

adv

 


Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε ο Γιώργος Κουτσόπουλος, για τον χαμό του αδελφού του στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και δήλωσε πως ό,τι και να κάνει το κράτος, οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κουτσόπουλος, αδελφός του 21χρονου Τάσου, θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την απώλεια του αδελφού του, αλλά και για τις ευθύνες του κράτους.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">



Γιώργος Κουτσόπουλος: Τι ανέφερε για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

«Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω. Τι να τα κάνεις αυτά; Είμαστε κατεστραμμένοι όλοι, αυτό έχω να πω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το γεγονός πως το κράτος ήξερε για τα προβλήματα του σιδηροδρόμου, ο Γιώργος Κουτσόπουλος είπε: «Τίποτα, τίποτα, τι να μας πουν; Ότι πήγαιναν τα παιδάκια μας να σπουδάσουν και τα σκότωσαν; Τι να πω; Ήθελαν να τα σκοτώσουν τα παιδιά; Πώς να απαντήσω; Το είχαν στημένο, ήθελαν να το κάνουν; Είναι μπα@@@ το κράτος που ζούμε; Να τους πω ότι θα βρεθεί δικαιοσύνη απ’ όλο τον κόσμο και ότι ο Θεός βλέπει πολλά πράγματα και θα τους κρίνει όλους. Ο Θεός βλέπει, εγώ αυτό μόνο έχω να πω. Ο Θεός βλέπει και κάποια μέρα θα κριθούν όλοι».