ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέα Ιωνία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης στην καφετέρια

adv


 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Επτά άτομα της ομάδας «L» έφτασαν στην καφετέρια με ναργιλέδες της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Την προηγούμενη μέρα είχε τραυματιστεί ο γιος του. Οι συγγενείς είχαν κάνει έρευνα για το πώς επιτέθηκαν στον έφηβο και είχαν καλέσει ομάδα Αλβανών ώστε να ερευνηθεί τι έγινε στο περιστατικό από το προηγούμενο βράδυ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το «Live News» του Mega δείχνει τη στιγμή του φονικού. Τότε, μπήκε ένας άλλος Αλβανός, αδελφός μέλους αντίπαλης συμμορίας, και άρχισε να λέει «τι κάνετε εδώ, τι συμβαίνει».

Ο άνδρας καθόταν με τον υδραυλικό που δολοφονήθηκε αλλά δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση.

Υπήρξε μία στιχομυθία, βγήκαν τα όπλα και ως τραγική συνέπεια ήταν η δολοφονία του άτυχου υδραυλικού. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς βρέθηκε στη μέση τη στιγμή που άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί ανάμεσα σε μέλη σκληρής συμμορίας ενώ είχε πάει να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί, στην καφετέρια επικράτησε πανικός. Άλλοι έφυγαν τρέχοντας, άλλοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια και άλλοι προσπάθησαν να καλυφθούν και να προστατευθούν από τα πυρά.Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο: