ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό το ποσό διέθεσε η Πάολα σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

adv

 


Μετά το σάλο που ξέσπασε ,για το άνοιγμα κάποιων νυχτερινών μαγαζιών και την επιλογή κάποιων καλλιτεχνών να πραγματοποιήσουν κανονικά το πρόγραμμα τους ,μετά το τριήμερο πένθος ,η τραγουδίστρια Πάολα έκανε πράξη αυτό είχε υποσχεθεί δημοσίως.

Να διαθέσει τα δικά της χρήματα αλλά και των συνεργατών της , σε οικογένειες θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών.
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">


Σύμφωνα με ρεπορτάζ ,της εκπομπής “Το Πρωινό” ,το ποσό που διέθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τους συνεργάτες της είναι 15.000 ευρώ.

Κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη οδικώς από την Θεσσαλονίκη και παρέδωσε το ποσό σε δέκα οικογένειες. Επρόκειτο για την αμοιβή όχι μόνο της τραγουδίστριας αλλά και των συνεργατών της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η Πάολα δεν θέλησε να επικοινωνήσει την συγκεκριμένη κίνησή της αν και άτομα του περιβάλλοντός της, την συμβούλεψαν να το κάνει μετά τον ντόρο που ξέσπασε το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής ,πέτυχε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο ,η οποία δήλωσε τα εξής:

«Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Πάολα.
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου (04/03), η ίδια ανέφερε: «Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».