ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάννενα:Έβαλε να πετάξουν την σύντροφο του στην παγωμένη λίμνη γιατί του είπε να χωρίσουν.

adv


Η είδηση ,ότι επιχειρηματίας έβαλε να πετάξουν την έγκυο σύντροφο του , στην παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων ,είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία της πόλης.

Η 31χρονη ,είχε ζητήσει από τον σύντροφο της να χωρίσουν ,ενώ κυοφορούσε το παιδί του.

Εκείνος ,μαζί με άλλα τρία άτομα ,κατέφθασε στη λίμνη για να τη συναντήσει , μετά από ραντεβού που έκλεισε μαζί της.

Φέρεται πως σκοπός του επιχειρηματία ήταν η 31χρονη ,να αποβάλει , καθώς της είχε πει πως δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να είναι μαζί της και με το παιδί του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύντροφος της ,την έπεισε να συναντηθούν ,στο σημείο όπου την περίμενε με άλλους τρεις άντρες , οι οποίοι και την έσυραν βιαίως από το αυτοκίνητο της ,πετώντας την στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Συμφωνα με τις περιγραφές της 31χρονης εγκύου τότε ,ο επιχειρηματίας ,παρακολουθούσε με απάθεια ενώ φεύγοντας μαζί με τους άνδρες , δεν έστρεψαν ούτε μία στιγμή το βλέμμα τους , για να κοιτάξουν ,εάν η κοπέλα κατάφερε να βγει από τα παγωμένα νερά.

Η 31χρονη  ωστόσο ,κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να βγει από τη λίμνη και να καλέσει την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε αμέσως περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο με υποθερμία, εκχυμώσεις στην αριστερή ωμοπλάτη, στα γόνατα, στην παλάμη του δεξιού χεριού και τον αριστερό βραχίονα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν επιπλοκές στην κύησή της και σήμερα έχει ένα παιδί 7 ετών.

Ο επιχειρηματίας μαζί με δύο άτομα συνελήφθησαν. Ο ίδιος καταδικάστηκε, ζήτησε όμως να αναιρεθεί η καταδικαστική απόφαση, ωστόσο ο Άρειος Πάγος δεν συμφώνησε.