ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τέμπη:Έτσι έσωσε η Κλαούντια τον σύντροφο της.Τα τελευταία λόγια που του είπε πριν τη μοιραία σύγκρουση.

adv


 Μια συγκλονιστική περιγραφή ,των όσων έζησε ,έκανε ο σύντροφος της Κλαούντια που κατάφερε να σωθεί από το τραγικό δυστύχημα,ενώ η σύντροφος του άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο μοιραίο τρένο.

“Ημασταν στο κυλικείο. Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά γιατί βαριόμουν και ήμουν κουρασμένος. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου “πήγαινε τώρα”. Εγώ παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα το πολύ 15 βήματα μεσα στο βαγόνι με τις καμπίνες, δηλαδή το τρίτο. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα” δήλωσε ο νεαρός.




style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="8805472964"
data-ad-format="auto"
data-full-width-responsive="true">





“Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα άγιο και δεν τραυματίστηκα πουθενά. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Άρχισα να πνίγομαι και να βήχω. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου, έφυγε ένα δάκρυ και είπα ότι θα καώ ζωντανός” πρόσθεσε.
“Δεν είχα καταλάβει ακόμη τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Το μόνο φως ήταν της φωτιάς. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν” ανέφερε, περιγράφοντας παράλληλα πώς κατάφερε να βγει από την αμαξοστοιχία.