ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δολοφονία Θεσσαλονίκη:Στο φως το ιδιόχειρο σημείωμα του μητροκτόνου.«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

adv


 Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας μετά το στυγερό έγκλημα του 34χρονου.

Ο μητροκτόνος που σκότωσε τη μητέρα του με κυνηγετικό όπλο , αναζητείται από τις αρχές , που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό , για τον εντοπισμό του.


Οι αστυνομικοί κατάφεραν , να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης , κάνοντας έφοδο στο σπίτι του , όπου και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο φέρεται να παραδέχεται την πράξη του , αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο , που κατά πάσα πιθανότητα , είναι κι αυτό χρησιμοποίησε για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ο αστυνομικό συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρνουν στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς την μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο Σάκης Μπρεντάκης , φίλος του 34χρονου, μίλησε στο LIVE NEWS αναφέροντας πως είναι ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».