ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

“Έφυγε” από τη ζωή ο ηθοποιός της “Λάμψης”… Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

adv

 


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Έφυγε χθες από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος σε ηλικία 85 ετών ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του αστυνόμου Βούρβαχη στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.

Ο Γιώργος Βουτσίνος εδώ και 50 χρόνια ήταν παντρεμένος με την Βάντα Καρακατσάνη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Οι τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο

Η σύζυγός του μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο νοσοκομείο: «Εδώ και ένα μήνα ο Γιώργος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ειλεό. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείριση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής.

Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα. Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο, βρε Γιώργο μου, και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο (εννοώντας τον Νίκο Φώσκολο)”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο».