ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαραγμός για την Άντζελα Δημητρίου – «Έκλαιγα και έλεγα “γιατί να γίνει αυτό;»

adv

 


Για το «bullying» που έχει δεχτεί κατα τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η «λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την Άντζελα Δημητρίου.


Η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για το bullying που δέχτηκε

«Δέχτηκα μεγάλο μπούλινγκ. Έκλαψα αρκετές φορές. Είπα κάποια στιγμή “δουν και λαβείν” και είναι “δούναι και λαβείν”, άντε πάρτε το και αυτό. Είναι πολύ κακό αυτό! Έκλαιγα και έλεγα “γιατί να γίνει αυτό;”. Δεν φταίει μόνο ο κόσμος αλλά και εμείς. Όταν έχω ένα σύντροφο και αυτός βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση και λέει πράγματα, δεν αφήνει εμένα να ηρεμήσω που ξέρει ότι είμαι καλός άνθρωπος και κυρία. Συνεχίζει να βγαίνει, να μιλάει, να κάνει, να ράνει. Γιατί; Τι δουλειά έχει η δουλειά μου με τον έρωτα; Τι δουλειά έχει η δουλειά μου με μια σχέση; Αυτά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Στη δουλειά είμαι η Άντζελα Δημητρίου και στο σπίτι η Αγγελική. Η Αγγελική που θα σε κανακέψει, που θα σε φροντίσει. Για αυτό και δεν ξεχνιέμαι εύκολα. Δεν ξαναβγήκα να μιλήσω. Μερικές φορές μιλούσα και εγώ και ήταν λάθος μου γιατί έκανα κακό στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να μιλάω μαζί σου και την ίδια στιγμή στο άλλο κανάλι να μιλάει για εμένα».


«Με την Άντζελα Δημητρίου συμπορευόμαστε…» – Η δημόσια εξομολόγηση για την ερμηνεύτρια

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε πριν λίγες ημέρες στην «Ελένη» ο πολυτάλαντος και αγαπημένος ηθοποιός, Τάκης Ζαχαράτος, πριν την πρεμιέρα του στο Παλλάς. Μεταξύ άλλων ο showman μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους ανθρώπους που υποδύεται, όπως την Άντζελα Δημητρίου. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για την πρώην αγαπημένη του.

«Λατρεύω την Άντζελα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την σχέση του με τους ανθρώπους που υποδύεται στην σκηνή.

«Με την Άντζελα συμπορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και τη λατρεύω. Χαίρομαι για το Ολγάκι που θα γίνει μαμά και η Άντζελα η πιο σέξι γιαγιά του πλανήτη».


Πηγή