ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MasterChef 2023: Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα του Γρηγόρη - Λιποθύμησε από την αιμοραγία

adv

 


Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος βρίσκεται μόνο μια εβδομάδα στο MasterChef 2023 μετά από την εισβολή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σήμερα βρέθηκε στον τάκο της δοκιμασίας αποχώρησης μαζί με τον Παύλο Λούλη σαν μαγειρικό ζευγάρι. Κατά τη διαδικασία αντιγραφής πιάτου ο Γρηγόρης αντιμετώπισε μια δυσκολία όταν το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε κόλλησε στο παστέλι που έπρεπε να τεμαχίσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προχωρήσουν απότομα τα δάχτυλά του μπροστά.

Τότε ο μάγειρας είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, αφού έκοψε το δάχτυλό του αρκετά βαθιά. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκαν όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αλλά αμέσως επενέβη ο διασώστης για να βοηθήσει τον Γρηγόρη που έχασε το χρώμα του και μετά από λίγο και τις αισθήσεις του.

Αυτό έκανε τους συμπαίκτες του να τρέχουν πανικόβλητοι στην κουζίνα. Όπως ήταν λογικό η δοκιμασία της αντιγραφής πιάτου σταμάτησε για λίγα λεπτά. Ο Σωτήρης Κοντιζάς απευθυνόμενος στους παίκτες τους ζήτησε να σταματήσουν ό,τι κάνουν.

Αργότερα ο Γρηγόρης επέστρεψε για να συνεχίσει να μαγειρεύει. Ενώ οι κριτές τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει αυτό. Με τον Γρηγόρη να θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία συνεχίζοντας τη δοκιμασία από εκεί που έμεινε. Για τον λόγο αυτό δόθηκαν πέντε λεπτά επιπλέον.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γρηγόρης είπε πως ψάχνει το δάχτυλό του: «Θέλω να δηλώσω ένα amber alert αν κάποιος βρει το μισό δάκτυλο να μου το φέρει να το ξανακολλήσω γιατί θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε προσπαθώντας να διακωμωδίσει το ατύχημά του.

Το ατύχημα του Γρηγόρη στο MasterChef 2023: