ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγρίνιο: Τον μαχαίρωσε γιατί του έκανε παρατήρηση που... ούρησε στο σιντριβάνι

adv


 Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 46χρονος που κατηγορείται για ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο του Αγρινίου.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς (6,1 γρ.) και ένας μεταλλικός τρίφτης.


Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 46χρονος υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη και ότι «θόλωσε» μετά παρατήρηση που του έγινε, καθότι ούρησε δημόσια, στο σιντριβάνι της πλατείας.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή την προσεχή Τετάρτη για να απολογηθεί.

Το χρονικό του επεισοδίου

Όλα συνέβησαν στις 10 το βράδυ της Κυριακής (28/5) στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα) στο Αγρίνιο.

Το θύμα βρισκόταν με την παρέα του σε παρακείμενη καφετέρια και λέγεται πως έκανε μια παρατήρηση στον δράστη («μην κατουράς στο σιντριβάνι»…) ο οποίος ήταν θαμώνας και είχε προκαλέσει και νωρίτερα ένταση.

Ο 46χρονος πλησίασε πισώπλατα και με πολλαπλά χτυπήματα τραυμάτισε τον 52χρονο στον κορμό και στον θώρακα.. Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ακολούθησε αναστάτωση με τους θαμώνες να ακινητοποιούν τον 45χρονο ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου που τον συνέλαβαν. Το τραυματία παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Ο 52χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται. Πρόκειται για πατέρα δυο παιδιών, γνωστό επαγγελματία της περιοχής.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για παράβαση του αθλητικού νόμου και για υπόθεση ναρκωτικών. Μετά το συμβάν έγινε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκε μικροποσότητα χασίς. Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.