ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Αρχαία τραγωδία» στο νοσοκομείο της Άρτας: Απειλούν να σκοτώσουν τον πάτερα που άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο

adv

 


Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η τραγωδία στην Άρτα με το 5,5 μηνών βρέφος που ξέχασε ο πατέρας στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 5,5 μηνών στο αυτοκίνητο του πατέρα του, όπου το ξέχασε πηγαίνοντας στη δουλειά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών, ενώ εδώ και ώρες τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας, καθώς βρίσκονται σε ισχυρό σοκ. Ο άνδρας νωρίτερα λιποθύμισε ενώ οι γιατροί τον νοσηλεύουν σε καταστολή.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο σημείο, μάλιστα, στο σημείο και απειλούν τώρα να τον σκοτώσουν.

Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν ο άνδρας ξέχασε το μωρό για περισσότερες από τρεις ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος Κ.Ζ. έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.

Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.