ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονίζει η κόρη του Πασχάλη Τερζή: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και τα σημάδια στο σώμα της (photo)

adv

 


Η ίδια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία είδαμε τα σημάδια στα πόδια της. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που «τσάκισε» τον Πασχάλη Τερζή.

«Τα αυτοάνοσα τα ξέρετε; Ε αυτό. Κνίδωση», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία της η Γιάννα Τερζή.



style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">


Σύμφωνα με το wikipedia, η κνίδωση μπορεί να οφείλεται σε φάρμακα, λοιμώξεις, τροφές, αυτοάνοσα νοσήματα, φυσικά αίτια (πίεση, θερμότητα, ηλιακή ακτινοβολία) παρασίτωση, αλλά τις περισσότερες φορές είναι ιδιοπαθής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, προσπαθεί να το ξεπεράσει και χωρίς κανένα ίχνος ταμπού, δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφία για να δείξει σε όλους μας ότι όλα είναι μες τη ζωή και μπορούν να συμβούν στον καθένα.

πρόβλημα υγείας Γιάννας Τερζή
Τα σημάδια στο σώμα της Γιάννας Τερζή

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις νυχτερινές εμφανίσεις. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο «άγνωστος» γιος του Γιώργος.

Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο. Η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς και ο ερμηνευτής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του. Φαίνεται ότι ο Γιώργος είναι «φωτοτυπία» του πατέρα του εμφανισιακά, ενώ η Γιάννα κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πώς τότε πίστευε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. «Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι», είχε παραδεχτεί.

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής πολλών, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.


Πηγή