ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δέσποινα Βανδή: «Γεια σου ψήστη μου» – Το βίντεο από το γλέντι στο σπίτι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη έγινε viral

adv


 Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις καλύτερες οικοδέσποινες της ελληνικής showbiz που της αρέσει να μαγειρεύει και να υποδέχεται κόσμο στο σπίτι της με κάθε ευκαιρία. Την έχουμε δει στην κουζίνα της να προετοιμάζεται φτιάχνοντας πίτες, τσουρέκια και πολλές ακόμα σπεσιαλιτέ για τους καλεσμένους της, τα παιδιά της και τις παρέες τους.
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">



Η φετινή Πρωτομαγιά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πόσο μάλλον που τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα αργούσαν και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν τις εξορμήσεις στην εξοχή.

Με μεζέδες, λαϊκά στη διαπασών και πολύ κέφι, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης υποδέχτηκαν στην ευρύχωρη και ντιζαϊνάτη κουζίνα του σπιτιού της τους φίλους τους για ένα παραδοσιακό μπάρμπεκιου στην ψησταριά που πήρε «φωτιά» τη Δευτέρα για να χορτάσει τους παραβρισκόμενους.

Τα γέλια και αστεία πήγαν και ήρθαν όπως μαρτυρούν τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Tik Tok, στα οποία ακούγεται κάποια στιγμή να απευθύνεται στον Βασίλη Μπισμπίκη με τον χαιρετισμό «Γεια σου ψήστη μου».

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στον λογαριασμό της στο Tik Tok:


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="1547480180">