ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως – Δολοφονία 27χρονης: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος – Η νέος ισχυρισμός του

adv


 Έναν νέο ισχυρισμό φαίνεται πως θα προβάλει ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ενώπιον της ανακρίτριας , στην οποία οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη (21/6).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να ισχυριστεί ότι μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν. Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αναφέρει ότι όντως έγιναν έτσι τα πράγματα και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο συγκάτοικος του 32χρονου υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, αναφέρουν ότι ο 32χρονος στην κατάθεση είπε μεταξύ άλλων ότι είχε πάει τη νεαρή στο σπίτι του μόνο και μόνο επειδή εκείνη ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί έκατσαν και ήπιαν μερικές μπύρες, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε με το μηχανάκι στο μίνι μάρκετ από όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της. Έκτοτε δεν ξέρει τι απέγινε η 27χρονη.