ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως – Θάνατος 27χρονης: Γιατί το κινητό της Αναστάζια θεωρείται στοιχείο “κλειδί” στην υπόθεση – Ο μαρτυρικός θάνατος…

adv

 


Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές το κινητό της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε από πολίτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι στην Κω, αναζητώντας στοιχεία που ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής κοπέλας.

Παράλληλα με την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η ανακρίτρια κάλεσε εκ νέου τον Πολωνό σύντροφο της 27χρονης, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στο ΑΤ της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο σύντροφος της Αναστάζια φέρεται να μην αντέδρασε άμεσα στα μηνύματα που του έστελνε η άτυχη κοπέλα το μοιραίο βράδυ, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα στα οποία οι αρχές προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις.

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 27χρονης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα εκδόθηκε και εστάλη ήδη στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα δείχνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια και συγκεκριμένα, στραγγαλισμό. Η 27χρονη βρήκε φριχτό θάνατο από ασφυξία σύμφωνα με το πόρισμα, ωστόσο η σορός της βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και δεν διακριβώθηκε το μέσο με το οποίο προήλθε ο θάνατος της.

Το προφίλ της 27χρονης σε πολωνική ιστοσελίδα
Όπως διαπιστώθηκε, σε πολωνική ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας, βρέθηκε προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το είχε δημιουργήσει η ίδια, ή αν το έκανε κάποιος άλλος.

Πρόκειται για το site strefa-hostess.pl που φιλοξενεί αγγελίες συνοδών και στο οποίο, υπάρχει ακόμα το προφίλ της 27χρονης.