ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως- Δολοφονία Αναστάζια: Ανατροπή στη υπόθεση της 27χρονης – Εδώ δολοφονήθηκε…

adv

 


Το στόμα του ερμητικά κλειστό κρατάει ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός για το τι συνέβη με την 27χρονη Αναστάζια που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Ο 32χρονος είναι το τελευταίο άτομο που είδε την νεαρή κοπέλα και αποτελεί βασικό ύποπτο της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ο Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να παρέσυρε την 27χρονη σ’ ένα εγκαταλελειμένο σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχη κοπέλας. Εκεί πιθανότατα, προέκυψε μεταξύ τους κάποια διαφωνία που οδήγησε σε διαπληκτισμό με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η 27χρονη. Πληροφορίες θέλουν οι δυο τους να αποχώρησαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού όπου διέμενε ο 32χρονος, που δεν καλύπτεται από κάποιο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, γεγονός που δικαιολογεί τη μη καταγραφή της εξόδου της Αναστάζια από το σπίτι του.

Και την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών και εξετάζονται τα στοιχεία, δεν έχουν βρεθεί ακόμα το τζιν σορτσάκι της και το εσώρουχό της. Από εκείνο το ακίνητο, οι αστυνομικοί πήραν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Ολα αυτά τα ευρήματα θα εξεταστούν εξονυχιστικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη γενετικού υλικού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης θρίλερ.

Δείτε το βίντεο με το εγκαταλελειμένο σπίτι που φέρεται να δολοφονήθηκε η 27χρονη:

Δείτε το βίντεο με την πορεία της Αναστάζια προς τον θάνατο