ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως: Υπάρχει συνεργός στη δολοφονια της άτυχης Αναστάζια- τι ψάχνουν οι Αρχες!

adv

 



Υπάρχει συνεργός;

Ένα ακόμη άτομο που έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ είναι ο συγκάτοικος του 32χρονου ο οποίος και αυτός έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Στην αστυνομία κατέθεσε πως ποτέ ο συλληφθείς και η 27χρονη δεν πήγαν στο σπίτι, όμως κάμερες ασφάλειας έχουν καταγράψει την είσοδο και των δύο στον χώρο.

Επίσης θεωρούν πως όλη την ώρα που η Αναστάζια βρισκόταν στο σπίτι, ήταν εκεί τόσο ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές όσο και ο συγκάτοικος του από το Πακιστάν.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα την έκδοση του υπόπτου, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή», τόνισε ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκ.

Ίχνη από στραγγαλισμό στη σορό της 27χρονης

Από την πρώτη εξέταση στο άψυχο σώμα της 27χρονης, διαπιστώθηκε πως έφερε σημάδια στον λαιμό της, με τις Αρχές να θεωρούν πως έχασε τη ζωή της μαρτυρικά από στραγγαλισμό.

Η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο όπου θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την ανάλυση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου