ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προσοχή σκληρές εικόνες: Άνδρας δολοφονεί εν ψυχρώ την πρώην γυναίκα του και τον πεθερό του

adv

 


Βάρβαρες εικόνες από άγριο έγκλημα στην Τουρκία, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Άνδρας δολοφονεί εν ψυχρώ με καλάσνικοφ, στη μέση του δρόμου, την πρώην γυναίκα του και τον πεθερό του.

Το αιματηρό περιστατικό, που οι εικόνες του κόβουν το αίμα, συνέβη στο Γκαζιαντέπ, στην Τουρκία, όπου ένας 25χρονος άνδρας σταμάτησε στη μέση του δρόμου τα αυτοκίνητα της πρώην συζύγου του και του πεθερού του και τους σκότωσε με ένα όπλο (που δείχνει να είναι καλάσνικοφ). 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη γειτονιά Atakent. Ο 47χρονος πατέρας ταξίδευε με την 25χρονη κόρη του, η οποία χώρισε πριν από μία εβδομάδα από τον σύζυγό της. Ωστόσο, ο πρώην γαμπρός του, τους έκοψε το δρόμο με το αυτοκίνητό του. Βγαίνοντας από το όχημα, κρατούσε το πυροβόλο όπλο στα χέρια και σε κατάσταση αμόκ σημάδευε την πρώην σύντροφό του.

Ο πεθερός του βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να εμποδίσει τον πρώην γαμπρό του. Ωστόσο, εκείνος διέφυγε κι αφού πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πεθερό του, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στην πρώην σύζυγό του που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Ο σοβαρά τραυματισμένος πατέρας και η κόρη του πέθαναν παρά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο και τις προσπάθειες που έκαναν λοι γιατροί.

Η στιγμή του διπλού φονικού καταγράφηκε από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός ατόμου. Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών συγκρότησαν ειδική ομάδα για τη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος διέφυγε μετά το περιστατικό. Τελικά, ο δολοφόνος δολοφόνος συνελήφθη, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της «Hurriyet».