ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορυδαλλός: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των δραστών της διπλής δολοφονίας (Βίντεο)

adv


 Βίντεο-ντοκουμέντο από το μαύρο SUV, που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Το πλάνο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην πολυκατοικία, όπου έπεσαν νεκροί οι δύο άνδρες, γνωστοί για τις επαφές τους με τον υπόκοσμο της νύχτας.

Το μαύρο τζιπ φαίνεται να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Οι δράστες πυρπόλησαν το μαύρο όχημα κατά τη διαφυγή τους και το εγκατέλειψαν κοντά στην Εθνική Οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Σκοπός τους ήταν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος DNA που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Το θύμα με τα αρχικά Β.Ρ είχε το προσωνύμιο «Ράμπο» ή «ταξιτζης». Ο άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές το 2009, όταν είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλοπουλου σε οπαδικό «ραντεβού θανάτου», στη λεωφορο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, ενώ είχε απασχολήσει και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, λόγω επαφών που φερόταν να έχει με κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό.

Είχε εμπλακεί επίσης σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛΑΣ για 250.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Πώς έγινε η δολοφονική ενέδρα

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ πλησίασαν το αυτοκίνητο των θυμάτων, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Βέμπο, και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, γαζώνοντάς τους.

Από τα πυρά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε νεκρός ακαριαία, ενώ ο συνοδηγός βαριά τραυματισμένος, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύρθηκε μερικά μέτρα σε παρακείμενο γκαράζ για να σωθεί. Όμως οι εκτελεστές, είδαν τις κυλίδες αίματος, τον εντόπισαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή.

Τα θύματα ήταν συγγενείς, με τον έναν άνδρα να έχει παντρευτεί την αδερφή του άλλου.

Το σημείο της δολοφονίας ήταν γεμάτο από κάλυκες, ενώ αμέσως έσπευσαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.

Το όχημα των δραστών, φαίνεται πως εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα να καίγεται στον Σκαραμαγκά.

Προανάκριση για τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.