ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Αναστάζια στη μητέρα της – «Πας για να φέρεις το…»

adv


 Συντετριμμένη είναι όλη η οικογένεια της Αναστάζια, μετά τον τραγικό της θάνατο.

Οι έρευνες που βρίσκονταν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της άτυχης 27χρονης έλαβαν τέλος με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, στις Αλυκές.

Ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό Onet, ανέφερε πως όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 12 Ιουνίου, «πίστεψε ότι την είχαν απαγάγει και την είχαν πάει σε πορνείο».

«Είχα ένα κακό προαίσθημα. Η Αναστάζια ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη. Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές, φιλικές προθέσεις» συμπληρώνει.

Ο πατέρας της Αναστάζια είπε στη γυναίκα του πριν εκείνη πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα πως «πας για να φέρεις το πτώμα της».

Στη συνέχεια, όπως λέει, «μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή».

Για τον πατέρα της είναι σαφές ότι «την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να βραδιάσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους, της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την πήγαινε κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε σε κάποιο έρημο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που συνάντησε μπορεί να τράπηκαν σε φυγή. Ακούσαμε ότι περισσότεροι άνθρωποι τη βίασαν».