ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Απέσπασε από 38χρονη 2.500 ευρώ, ενώ, προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές, αποπειράθηκε να της πάρει επιπλέον 6.000 ευρώ

adv


Σε ακόμη μία απάτη με θύμα γυναίκα είναι μπλεγμένος ο Νεοϋορκέζος αποκαλούμενος «γόης της Θεσσαλονίκης», σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση με 38χρονη και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενώ προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές αποπειράθηκε να της αποσπάσει επιπλέον 6.000 ευρώ.



Επιπλέον, ο συλληφθείς τον Νοέμβριο του 2021, παρέλαβε από 24χρονο ημεδαπό δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, επιδεικνύοντας πλαστά ηλεκτρονικά καταθετήρια και στη συνέχεια τον απειλούσε για τη σωματική του ακεραιότητα, προκειμένου να μην κινηθεί νομικά σε βάρος του.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.