ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έδεσσα: Η ιστορία πίσω από τον τραγικό θάνατο των πέντε ατόμων στο τροχαίο – Ταυτοποιήθηκαν οι επιβαίνοντες

adv

 


Ένα τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 5 άτομα σημειώθηκε στον περιφερειακό της Έδεσσας. Όλοι οι επιβαίνοντες είχαν καταγωγή από την Αλβανία και ζούσαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας δουλεύοντας στην περιοχή ως εργάτες γης. Οι μικρότεροι που σκοτώθηκαν ήταν 19 και 16 ετών. Οι άλλοι τρεις ήταν ηλικίας 47, 50 και 55 χρονών.

Βίντεο που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο αποτυπώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης με τις είκονες από το σημείο να είναι πραγματικά σοκαριστικές. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα μεταμορφώθηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.



Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου του 2023, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Άγρα Έδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.