ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πτώση Καναντέρ: Η στιγμή που φτάνει η σορός του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη – Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

adv

 


Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έφτασε η σορός του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλιό Αγιονέρι, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία στις 5μ.μ. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου πιλότου που θα συνοδεύοσυν το παιδί τους σ’ ένα λευκό φέρετρο στην τελευταία του κατοικία.

Η δε οικογένεια του ανθυποσμηναγού, κρατούσε φωτογραφίες του και ο πατέρας το επίσημο ξίφος που είχε ως αξιωματικός της Π.Α.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με κάθε τιμή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και της στρατιωτικής ηγεσίας, ενώ από νωρίς πολυπληθές άγημα από στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και μπάντα, έφτασαν έξω από τον Ιερό Ναό για να αποδώσουν και αυτά τιμές.


Οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν πένθιμα και ακούγονται σε όλο το χωριό, τόπο καταγωγής του πατέρα του και μέρος όπου ο 27χρονος πέρασε μέρος των παιδικών των χρόνων.

Κάτοικοι του χωριού σε δηλώσεις τους έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικό παλικάρι, το οποίο είχε όνειρο να υπηρετήσει στην αεροπορία και που το κατάφερε γεμίζοντας περηφάνια και την οικογένειά του, την οποία όλοι χαρακτήρισαν υποδειγματική.

Το πένθος, τόνισαν, έπεσε βαρύ στο Παλιό Αγιονέρι και σε όλον τον νόμο Κιλκίς για αυτήν την απώλεια.

Δείτε το βίντεο – Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη:

Δείτε το βίντεο – Πένθιμα χτυπάνε οι καμπάνες πριν την νεκρώσιμη ακολουθία:

Πηγή: grtimes.gr