ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρτυρικός θάνατος ποδοσφαιριστή από επίθεση κροκόδειλου στην Κόστα Ρίκα - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

adv

 


Σοκ στο ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα: Παίκτης της Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας βρήκε μαρτυρικό θάνατο μετά από επίθεση κροκόδειλου.

Ποδοσφαιριστής της Deportivo Rio Cañas έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από κροκόδειλο. Το τραγικό περιστατικό συγκλόνισε όχι μόνο το ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα αλλά και όλους όσοι είδαν τις εκόνες από την επίθεση του κροκόδειλου, μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Jesus Alberto Lopez, ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Deportivo Rio Cañas, σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο σε μια τρομακτική επίθεση κροκόδειλου σε ποταμό στην πόλη Santa Cruz στη βορειοδυτική Κόστα Ρίκα. Οι Αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός. Μάλιστα, η ομάδα του κάνει έκκληση στους φιλάθλους να μην αναπαράγουν τα βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης του κροκόδειλου και να σεβαστούν τον πόνο και τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κοντινοί άνθρωποι του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Marcelino Hernández, το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη όταν ο López πήδηξε από μια γέφυρα στον ποταμό Cañas, ένα μέρος που εδώ και χρόνια είναι γνωστό για τους κροκόδειλούς του. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή και τον βούτηξε στο νερό, αφήνοντας ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης.

Σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Δικαστικών Ερευνών (OIJ), οι αστυνομικοί πυροβόλησαν το ζώο προκειμένου να ανασύρουν το πτώμα του López. Η ποδοσφαιρική κοινότητα και ο λαός της Κόστα Ρίκα εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο του νεαρού αθλητή.